[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4563″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1516028227075{padding-top: 20px !important;}”][vc_column_text]

Over Studio Monty

Studio Monty dat ben ik. Freelance tekstschrijver en vormgever. Ik kon niet kiezen tussen de twee, maar uiteraard mag jij dat wel gewoon doen. Ik vind samenwerken met andere creatievelingen namelijk ook altijd leuk.[/vc_column_text][vc_column_text]

Rare naam zeg..Studio Monty

Tja, wat is raar. Mijn ouders leek het leuk om mij Corinke te noemen. Ook behoorlijk origineel. Resultaat is wel dat ik mijn naam altijd moet spellen. URL-technisch niet echt handig natuurlijk en daar hadden ze best even wat beter over na kunnen denken.

Gelukkig bleek de naam Studio Monty nog vrij en dat dekt ook de lading. En met lading bedoel ik dan tekst & vormgeving: the full monty, the works, the whole kit and caboodle.

Ik vind het altijd leuk om een keer te bespreken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Dat kost je hooguit een kop koffie. Bellen kan natuurlijk ook. Dan schenk ik mezelf wel even wat in.

T 06 15865576  E info@studiomonty.nl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]